Make-up bij Girasol schoonheidssalon in Schelle

Fabiolalaan 65, 2627 Schelle
Tel.: 03/887.38.00
E-mail: cindy.schits@telenet.be


Make-up

Girasol, voor make-up die verder gaat dan de dagelijkse maquillage

Natuurlijk kunt u de dagelijkse maquillage best zelf verzorgen. Maar bij speciale gelegenheden wilt u extra verzorgd voor de dag komen. In zo'n geval kunt u uw make-up beter overlaten aan professionele handen, die van Girasol in Schelle, bijvoorbeeld.

Wij geven u graag een professionele make-up, volledig volgens uw wensen en na overleg. Gaat u een speciale dag tegemoet, bijvoorbeeld uw huwelijksdag? Of hebt u 's avonds een speciaal feest waarop u echt wilt schitteren?

Aarzel niet om een afspraak met ons te maken voor een professionele maquillage, zowel voor dagmake-up als voor avondmake-up.

Permanente make-up

Permanent make-up

Permanente make-up accentueert schoonheid en minimaliseert imperfecties. (semi) Permanente make-up zorgt voor een gelaat in harmonie, volledig in balans. En dat op een natuurlijke manier.

Een combinatie van kunst en wetenschap, met een subtiel en verfijnd resultaat. Kleurstabiel, betrouwbaar en volledig in lijn met jouw wenkbrauwen, ogen en lippen.

Semi permanente mascara

Semi permanente mascara

voor altijd stralend mooie wimpers!

NEICHA EG semi permanente mascara geeft hetzelfde effect als gewone mascara. U krijgt meer volume en het lijkt of u langere wimpers heeft. U hoeft het niet dagelijks aan te brengen want dit product blijft tot 3 weken zitten.

NEICHA EG mascara is waterproof en loopt niet uit. Dus zwemmen, sporten en zelfs het bezoeken van de sauna is geen probleem.
Een blijvend resultaat, zonder moeite!
De oplossing voor al diegene die met vakantie vertrekken en stralend willen genieten!

Alle voordelen op een rij:
Extra volume
Prachtige, zwarte wimpers
100% waterproof
Blijft minstens 3 weken zitten

make-up

make-up2