Gelaat en lichaam verzorging bij Girasol schoonheidssalon in Schelle

Fabiolalaan 65, 2627 Schelle
Tel.: 03/887.38.00
E-mail: cindy.schits@telenet.be


Gelaat en lichaam

Gelaatsverzorging

een verzorgd gezicht toont uw gezondheid aan de buitenwereld

Een goede gelaatsverzorging is levensbelangrijk, want uw gezicht laat onmiddellijk uw gezondheid zien aan de buitenwereld. Bij Girasol in Schelle hebben we aandacht voor een goede gelaatsverzorging, die meteen die ideale basis is voor een goede maquillage.

Een typische sessie bestaat uit een reiniging met daarna een dieptereiniging. Vervolgens krijgt uw gezicht een deugddoende een massage en uiteindelijk een schoonheidsmasker.

Hebt u speciale wensen of vragen omtrent een gelaatsverzorging? Aarzel niet om contact op te nemen met Girasol.

Lichaamsverzorging

een heilzame verzorging voor uw persoonlijke welbehagen

Een volledige lichaamsverzorging gaat verder dan de zorg voor de schoonheid van uw huid. Een is een echte wellnesservaring, die uw welbehagen ten goede komt. Bij Girasol in Schelle wordt uw hele lichaam tot in de puntjes verzorgd.

Een typische sessie bestaat uit een peeling en daarna een massage. Wilt u een speciale behandeling? Aarzel vooral niet om meer informatie te vragen bij Girasol.

• Cryotherapie

Cryotherapie

De cryotherapie is een therapeutische toepassing van koude.

Cryo 21 vindt zijn doeltreffendheid in de creatie van een thermische schok die de temperatuur van de vetcellen doet dalen.

Deze actie verwekt een geleidelijk en spontaan eliminatieproces die apopotose of geprogrammeerde dode cellen wordt genoemd. De temperatuur van de huid gaat in een minimum van tijd van 34 ° C naar +/- 8 ° C zonder het creëren van een koudegevoel.

• Plasma lift

Lifting Intense

De ogen zijn de spiegel van de ziel.

Een open, attente blik wordt door onze omgeving als aantrekkelijk en vitaal ervaren.

In de loop van het leven neemt de elasticiteit van de bovenste en onderste oogleden af, vooral in het gebied van de dunne huid van de ogen. Zelfs als je uitgerust en hersteld bent, kan de zogenaamde slip-flop ervoor zorgen dat je ogen moe, uitgeput en verdrietig worden.

Met de plasmabehandeling kunnen niet alleen de oogleden worden behandeld. Verder kunnen de rimpels op de bovenlip, de slappe wangen en de kraaipootjes met succes verstevigd worden.

Hoe werkt de Plasma-behandeling?

Aan de applicatortip van de Planoplas-pen wordt een zogenaamde plasmaflits gegenereerd met behulp van geïoniseerde lucht. De overdracht van energie naar de huid vindt alleen plaats wanneer de tip van de applicator een afstand van ongeveer 0.5 mm tot de huid heeft, wat betekend dat deze niet direct contact komt met de huis. Het zichtbare resultaat van de behandeling is een thermische huidreactie, de zogenaamde plasmapunt.

Elke plasmastip creëert een effectradius die de huid in de directe omgeving samentrekt.

Door de optimale opstelling van de stippen wordt een effectraster gecreëerd dat een aanzienlijke aanscherping van het gebied veroorzaakt.

Over het algemeen is de behandeling laag in complicaties, weefsel-sparend en bijna pijnloos dankzij een voorbehandeling crème.

Het resultaat van de behandeling is onmiddellijk zichtbaar gedurende enkele minuten na de behandeling, gevolg door een zwelling die enkel dagen aanhoudt. De zichtbare plasmapunten worden cosmetisch bedekt door speciale AfterCare-producten en beschermd tegen omgevingsinvloeden.

Voor optimale resultaten is het erg belangrijk dat je u strikt houdt aan de AfterCare-concept.

Gelaatsverzorging

Lichaamsverzorging